Ως Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και εκ μέρους των μελών που εκπροσωπούμε, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1 ου Δημοτικού Σχολείου Μυκόνου, για τη συλλογή και τη διάθεση στο σωματείο μας οκτώ μεγάλων σάκων καπακιών.

Ευχαριστούμε τον π. Ιωάννη Κανακάρη και τον κ. Αντώνη Θεοχάρη (κάτοικο Μυκόνου) με την ευγενική φροντίδα των οποίων η δράση μας « συλλογή καπακιών» έχει απήχηση και στη Μύκονο. Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Μάρκο Ζάρπα (χρώματα Ζάρπα) για τη μεταφορά  των καπακιών στην Τήνο.

Η δράση μας αυτή, «Συλλέγω-Ανακυκλώνω-Προσφέρω-Σέβομαι το περιβάλλον», αφενός ενισχύει οικονομικά το σωματείο για την παροχή θεραπειών και δραστηριοτήτων στα μέλη του και αφετέρου συμβάλλει στη δημιουργία κουλτούρας ανακύκλωσης και σεβασμού στο περιβάλλον. Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας αλλά και τους επισκέπτες του νησιού μας που συμμετέχουν και τη στηρίζουν ενεργά.

Τέλος ευχαριστούμε την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ ΚΑΛΛΟΝΗ-ΚΕΛΛΙΑ ΤΗΝΟΥ για την συνεργασία στην περαιτέρω διαχείριση των καπακιών προς όφελος του σωματείου.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΡΙΑΔΑ ΖΕΡΒΑ-ΑΠΕΡΓΗ

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.