Την πολυπληθή τουριστική αγορά της Ινδίας έχουν βάλει στο στόχαστρο τα νησιά Άνδρος, Τήνος, Αστυπάλαια, Μήλος και Σέριφος σε μια προσπάθεια να αυξήσουν τις τουριστικές ροές τους την επόμενη τουριστική σεζόν.

Η εταιρεία επικοινωνίας MTC Group έχει οργανώσει επίσκεψη της δημοσιογράφου Devashree Sanghvi από την Ινδία, η οποία δουλεύει για τον διαδικτυακό τόπο thecrazyindianfoodie, τον μεγαλύτερο στο Μουμπάι.Η έγκριτη ιστοσελίδα θα προβάλλει και θα αναδείξει τα συγκεκριμένα ελληνικά νησιά στο πολυπληθές αναγνωστικό κοινό της.

Το ταξίδι εντάσσεται στο γενικότερο πλάνο προσέγγισης της ινδικής τουριστικής αγοράς που επιχειρεί η εταιρία συμβούλων, το οποίο θα συνεχιστεί και με άλλες επισκέψεις από τη χώρα αυτή για την κάλυψη όλου του φάσματος ενδιαφερόντων από τουρίστες με ειδικές αναζητήσεις για τις διακοπές τους. Να θυμίσουμε ότι η Ινδία θα είναι η τιμώμενη χώρα της 84ης ΔΕΘ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.