Ο Δήμος Τήνου σε συνεργασία με την εταιρεία mtc group, με την ιδιότητα των Συμβούλων του Δήμου και στα πλαίσια της προβολής της Τήνου φιλοξένησε κατά το διάστημα από 15-18 Σεπτεμβρίου  την κυρία Devashree Sanghvi  και τον κ. Rahul Sanghvi στους οποίους ανήκει το site www.thecrazyindianfoodie.com, το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή στο Μουμπάι με τα ακόλουθα στατιστικά:

Facebook – 60,000 plus page likes. 800k-1300k plus page reach. 200-22,000 likes/Upto over 1.3 million video views on posts approximately, Instagram – 190k plus followers. Twitter – 1,700 plus followers, Snapchat - 1000-1.5k views per story.

Οι ανωτέρω  δημοσιογράφοι έχουν δεσμευθεί για minimum 10-15 posts σε Instagram, Facebook καιTwitter, Live stories σε Instagram, Facebook, Twitter, Snapchat, 3-4 Blog articles στο website και Tripadvisor reviews.

Η δράση αυτή ήταν στα πλαίσια του «ανοίγματος» σε νέες αγορές, συνδυαστικά με διπλανά νησιά, που θα μας ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες και νέες συνεργασίες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ασχολήθηκαν με το εγχείρημα και για άλλη μια φορά έβγαλαν το νησί μας «ασπροπρόσωπο»
Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.