Τα πρωτοβρόχια έκαναν την εμφάνιση τους στην Τήνο σήμερα, Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για το τελικό στάδιο της κακοκαιρίας «Ξενοφών» που χτύπησε την χώρα μας με δυνατούς ανέμους (βλ. απαγορευτικό δύο μέρες), χαμηλές θερμοκρασίες ενώ, από σήμερα το βράδυ έρχεται ένα νέο «κύμα» με το όνομα «Ζορμπάς»!!!.
Βέβαια δεν μπορούμε να παραλείψουμε το γεγονός πως με την είσοδο των πρώτων βροχών είχαμε και διακοπές ρεύματος. Άλλοτε μικρές σε διάρκεια και άλλοτε σε μεγαλύτερη. 
Σύμφωνα, με το βροχόμετρο που είναι εγκατεστημένο στο δήμο Τήνου έχει βρέξει στη πόλη της Τήνου, μέχρι στιγμής [6,4] χιλιοστά νερού. Όπως αναφέρει η ΕΜΥ βροχερός θα είναι ο καιρός στην ΤΗΝΟ σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.