Η κοινωνία της Εξωμεριάς, σήμερα 23.9.2018, απέδωσε την οφειλόμενη μνήμη  και ευγνωμοσύνη της,  στον αείμνηστο Ιατρό Αλκιβιάδη Σκούταρη που για 40 και πλέον χρόνια διακονούσε τον ευαίσθητο τομέα υγείας σ΄αυτή την απόμακρη άκρη του νησιού μας.

Η Αδελφότητα των εν Αθήναις Τηνίων, με μια σεμνή και λιτή εκδήλωση  στην είσοδο του Αγροτικού ιατρείου του Πύργου πραγματοποίησε  τα αποκαλυπτήρια της μαρμάρινης προτομής του αείμνηστου Ιατρού.

Τα αποκαλυπτήρια  έγιναν από τον ευπατρίδη Ιάκωβο Ι. Ρήγο, ο οποίος είναι και ένας από τους χορηγούς του έργου.

Το έργο φιλοτέχνησε ο γνωστός γλύπτης, Γιάννης Ν. Καγιώργης, από το Μαρλά .

Την επιμέλεια και την φροντίδα ολοκλήρωσης της μαρμάρινης προτομής είχε το ιστορικό μας σωματείο μαζί με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Εξωμεριάς. ( Καρδιανής, Υστερνίων, Βεναρδάδου, Πύργου & Πανόρμου, Μαρλά & Μαμάδου.)

Τέλος, επιθυμούμε   να  εκφράσουμε  τις θερμές μας  ευχαριστίες προς το πολυπληθές κοινό,  που μας τίμησε με τη παρουσία του, καθώς και     όσους βοήθησαν με οποιανδήποτε τρόπο στην επεξεργασία και εγκατάσταση του έργου.


Εκ του  Διοικητικού  Συμβουλίου.
Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.