Με θετικό πρόσημο ξεκίνησε τις φετινές του υποχρεώσεις ο Περιστεριώνας Τήνου. Χθες, Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου το παιδικό τμήμα επικράτησε στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου του αντίστοιχου τμήματος του Α.Ο. Ερμούπολης με 49-31, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΚ' Κυκλάδων.

Η ομάδα της Τήνου έλεγχε το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο κάτι που αποτυπώνεται και στο αποτέλεσμα του ημιχρόνου που ήταν 22_12. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Αντώνη Βιδάλη κάνοντας την απαραίτητη διαχείριση της αναμέτρησης έφτασαν εύκολα στην τελική επικράτηση.

Ο Περιστεριώνας Τήνου αγωνίστηκε στο "ντέρμπι" με τη νέα του εμφάνιση που την επιμελήθηκε χορηγικά  το Aeolis Tinos Suites και το εστιατόριο Zoga by Papaioannou. Τέλος, να αναφέρουμε πως ο κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε τις προσπάθειες των παιδιών.

Αποτελέσματα δεκαλέπτων

Α: 17-06
Β: 05-06
Γ: 16-05
Δ:11-14

Περιστεριώνας Τήνου:

Βιδάλης Κ. 6, Καμολίνος Γ.4 Σακελλαρόπουλος Ν. Ανδριώτης Τ., Μπον Χ. 4 Χαρικιόπουλος Γ. 9, Μπον Σ. 2, Σπεντζάρης Γ. 13(1), Δεσύπρης Μ., Τσουλχάι Ν. 4, Μπον Ν. 6, Τζες Γ. 3 (1) (αρχ)

ΑΟ Ερμούπολης:

Τσικουδης Δ., Σιγαλας Κ. 7, Μανανας Χ. 10 (1) (αρχ),  Μαρουδιας Β., Αραμπατζογλου Β., Ζουμπερης Ε. 2, Ξαγοραρης Γ., Γουσγουνελης Α. 2, Καλογριδης Γ. 2, Παλαιολογος Φ. 4, Νικολακοπουλος Α. 4

Φωτογραφίες: Ελισάβετ Πολυκανδριώτη


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.