Ένα περίεργο Σαββατοκύριακο είναι αυτό που έρχεται για το νησί της Τήνου. Οι ελεύσεις των δυων κυμάτων κακοκαιρίας «Ξενοφών» και πιθανών του «Ζορμπά» αναμένεται να λειτουργήσουν ως ανασταλτικός παράγοντας για να επισκεφτεί κόσμος - προσκυνητές - τουρίστες το νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, από την Τρίτη και μετά έχουν ξεκινήσει ακυρώσεις κρατήσεων τόσο σε ξενοδοχεία όσο και σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε πως το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου είναι παραδοσιακά ένα από τα δυνατά «όπλα» του μήνα εξαιτίας του Οκτωβρίου που ξεκινά ύστερα από αυτό.

Επιπροσθέτως αξίζει να αναφέρουμε πως το σύστημα κρατήσεων της booking.com, για το ερχόμενο διήμερο το ποσοστό πληρότητας των κρατήσεων  είναι λίγο πιο πάνω από το 80% στο 4κλινο ενώ, κάτω από το 80% στο 2κλινο.

Εν κατακλείδι,  η Τήνος περιμένει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του "καλοκαιριού", καιρού επιτρέποντος ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και ο κόσμος να έρθει στο νησί και να ευχαριστηθεί την διαμονή του. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.