Στην ερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 02 Οκτωβρίου στο χωριό του Πύργου ανάμεσα στα θέματα της συνεδριάσεως είναι και η συμμετοχή της Τήνου στην έκθεση τουρισμού «Philoxenia 2018». 

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για το 12ο θέμα με εισηγήτρια την αρμόδια αντιδήμαρχο τουρισμού κα. Αναστασία Δεληγιάννη. Όπως αναφέρει η ημερήσια διάταξη η πλήρης περιγραφής του θέματος είναι: Εξειδίκευση πίστωσης σε βάρος του Κ.Α. 00.6423 με τίτλο  «Οδοιπορικά έξοδα & αποζημίωση τρίτων» για τη συμμετοχή του  Δήμου Τήνου έκθεση τουρισμού «Philoxenia 2018», η οποία θα λάβει  χώρα στην Θεσσαλονίκη το διάστημα από 9 έως 11 Νοεμβρίου 2018 και έγκριση μετακίνησης εκπροσώπου.Με δεδομένη την έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο, η Τήνος θα συνεχίσει να είναι παρούσα σε αυτή τη σημαντική τουριστική έκθεση - ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό, στην οποία αποτυπώνεται το μέλλον της τουριστικής ανάπτυξης της χώρας. Η εν λόγω έκθεση θα πραγματοποιηθεί για 34η φορά από τις 9-11 Νοεμβρίου του 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Philoxenia δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του κλάδου να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους, αλλά και στην αυτοδιοίκηση να παρουσιάσει τις ομορφιές των ελληνικών προορισμών. Η αντοχή της στο χρόνο αποτελεί απόδειξη της συνέπειας, με την οποία αντιμετωπίζει τον τουρισμό ο εθνικός εκθεσιακός φορέας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.