Η ομάδα του Περιστεριώνα Τήνου ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της ΕΣΚ' Κυκλάδων στηρίζει τη Στέγη Ανηλίκων Σύρου και σας καλεί όλους το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο "Τήνια 1895" στις 19:30 στον αγώνα του γυναικείου τμήματος με την Α.Ε. Σαντορίνης. Ελάτε στο γήπεδο και μπορείτε να φέρετε μαζί σας απαραίτητα είδη για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Τρόφιμα, λάδι, γάλα, τοματοειδή, μπισκότα, κομπόστες, είδη ατομικής υγιεινής, babylino, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, σχολικά είδη, γραφική ύλη,παπούτσια και επιτραπέζια παιχνίδια είναι αυτά που χρειάζονται για να καλύψει η «Στέγη» τις ανάγκες της και να συνεχίσει το σπουδαίο έργο της.ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΗ

Η «Στέγη» λειτουργεί ως ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ με εξειδικευμένο προσωπικό: ψυχολόγο, κοινωνική λειτουργό, εργοθεραπευτή, παιδαγωγούς, υπεύθυνους δημιουργικής απασχόλησης και άλλες δραστηριότητες.

Υποστηρίζεται από ένα εκπαιδευμένο δίκτυο εθελοντών. Έχει συνεργασία με τις Ανώτερες Σχολές Κοινωνικών Επιστημών. Κάθε χρόνο φοιτητές κάνουν πρακτική εξάσκηση στο κέντρο μας.

Στο συνολικό χρόνο λειτουργίας της η «Στέγη» υποστήριξε περισσότερα από 300 παιδιά ηλικίας 0-25 ετών. Τα τελευταία χρόνια η στέγη ασχολείται με την πρόληψη της παιδικής παραβατικότητας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.