Η τοπική μας Εκκλησία,  συνεχώς διαπιστώνει με χαρά τον άψογο τρόπο με τον οποίο εκτέλεσες μέχρι σήμερα τα καθήκοντα του Προέδρου του θεσμού  «Κάριτας Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και σε συγχαίρει θερμά.

Αναγνωρίζουμε την ιδιαίτερη ευαισθησία σου στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς, τα διοικητικά σου χαρίσματα  και την κοινή αποδοχή της προσωπικότητάς σου και των ικανοτήτων σου τόσο από την Εκκλησία όσο και την ευρύτερη κοινωνία.

Προστρέχουμε λοιπόν  στην επιστημονική σου κατάρτιση, στην ανθρωπιστική ευαισθησία και στη ζωντανή πίστη σου, στην καλή σου θέλησα και με πολλή χαρά,

Αγαπητέ Αντώνιε Δελατόλα του Γεράρδου ανανεώνουμε τη θητεία σου στην Προεδρία της Κάριτας Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου για μία νέα τετραετία.

Η ανανέωση της θητείας σου στην Προεδρία της Κάριτας γίνεται σήμερα 7 Οκτωβρίου 2018, ημέρα της πανήγυρης του Καθεδρικού μας Ναού της Παναγίας του Ροδαρίου στην Τήνο.

Είμαι βέβαιος ότι θα χρησιμοποιήσεις και πάλι τα πολλά  χαρίσματα σου και  στην πολύμορφη κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας μας, ώστε η ηθική και υλική συμπαράστασή της να ανταποκρίνεται περισσότερο στην ιερή αποστολή της.

Σ’ ευχαριστώ για την αποδοχή της ανανέωσης της θητείας στην κοινωνική αυτή αποστολή μέσα  στην τοπική μας Εκκλησία και στην ευρύτερη κοινωνία και εύχομαι ο Κύριος να σε ευλογεί με τις ικεσίες της Παναγίας.

+Νικόλαος
Αρχιεπίσκοπος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.