Ανακοινώνεται στα μέλη των Κύκλων Συμμελέτης Αγίας Γραφής και σε όλους τους φιλάγιους και ευσεβείς Τηνίους ότι, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμένάρχου μας κ. Δωροθέου Β ́, διοργανώνεται διήμερη ιερά Προσκυνηματική Αποδημία στα ιερά Σεβάσματα της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, κατά το ακόλουθο Πρόγραμμα: ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

 Αναχώρηση από την Τήνο προς Ραφήνα, επιβίβαση σε όχημα, προσκύνημα στην Ιερά Μονή Οσίου Πορφυρίου και εκείθεν μετάβαση στη Χαλκίδα.

 Μετά την εγκατάσταση σε Ξενοδοχείο, συμμετοχή στον Μέγα Εσπερινό, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Χαλκίδος, επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου και τοις Ονοματηρίοις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.

 Δείπνο στο Ξενοδοχείο και διανυκτέρευση. ΤΡΙΤΗ, 13 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ

 Αναχώρηση για το Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου και συμμετοχή στην Θεία Λειτουργία.

 Θα ακολουθήσει ευλαβικό προσκύνημα στην Ιερά Μονή του Οσίου Δαβίδ και τον νεωστί ανακηρυχθέντα Ὅσιο Ἰάκωβο, τον Τσαλίκη.

 Επιστροφή, μέσω Χαλκίδος και Ραφήνας, στην Τήνο.

Καλούνται οι φιλευσεβείς Τήνιοι να συμμετάσχουν στην ιερά αυτή Προσκυνηματική Αποδημία, αντιπελαργίζοντες την αγάπη των Χαλκιδέων προς την ιερά νήσο, οι οποίοι κάθε χρόνο επισκέπτονται το νησί μας και προσκυνούν κατ’ εκατοντάδες τη Μεγαλόχαρη, τηρούντες μια πολυχρόνια παράδοση, που θέσπισε ο αοίδιμος Μητροπολίτης Χαλκίδος Γρηγόριος Πλειαθός, ο Τήνιος, συνέχισε ο ωσαύτως Τήνιος αείμνηστος Μητροπολίτης Χαλκίδος Νικόλαος Σελέντης και διεύρυνε ο νυν θεοφιλώς την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος ποιμαίνων, Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος.

Πληροφορίες-Εγγραφές: Γραφείο Αρχιερατικής Περιφερείας ιεράς νήσου Τήνου.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.