Ευχαριστήρια επιστολή προς το Γενικό Επιτελείου Ναυτικού με κοινοποίηση προς την Υπηρεσία Φάρων του Π.Ν. τον Αντιδήμαρχος Τήνου, Μανώλη Σώχο και τον πρόεδρο της Αδελφότητας των Τηνίων εν Αθήναις, έστειλαν οι Τήνιοι που έχουν πρωτοτατήσει  στις κινήσεις για την αναστήλωση του Φάρου της Λιβάδας Τήνου. 

Η εν λόγω επιστολή αναφέρει τα ακόλουθα:

Αξιότιμε κε Αρχηγέ του ΠΝ,
Αξιότιμε κε Διοικητά της ΥΦ,
Αξιότιμε κε Χιώτη ,

Καλησπέρα σε όλους σας και καλό μήνα.

Εχει ήδη ανοίξει με την καθοδήγησή σας και τη ενεργό σύμπραξη του Δήμου Τήνου ένας πρώτος κύκλος παρεμβάσεων για την αποκατάσταση των σοβαρών προβλημάτων των κτιρίων των Φάρων της Λιβάδας και του Δύσβατου Τήνου.

Στο διάστημα αυτό είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε με την Υπηρεσία Φάρων του ΠΝ υπό την ηγεσία του Διοικητή της κου Λουκά Ανδρέου και ειδικότερα με την ομάδα των κ.κ. Παναγιώτη Χιώτη, Μηχανολόγου-Μηχανικού και των Στελεχών σας Παναγιώτη Γιαννούλου, Μιλτιάδη Καμπούρη, Βασίλη Φασουλή και Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Είμαστε ευτυχείς διαπιστώνοντας ότι η ομάδα αυτή απαρτίζεται από στρατιωτικούς με υψηλό αίσθημα ευθύνης, επαγγελματισμό, γνώση του αντικειμένου και μεγάλη εργατικότητα και παρακαλούμε να τους μεταβιβασθούν και προσωπικά τα συγχαρητήριά μας.

Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε και στη συνέχεια γιατί οι ανάγκες συντήρησης και αποκατάστασης δεν επιτρέπουν δυστυχώς σε κανένα μας επαναπαύσεις.

Αποδεικνύεται ότι η ειλικρινής συνεργασία ΥΦ, Δημοτικής Αρχής και Εθελοντών Ιδιωτών μπορεί να φέρει απτά αποτελέσματα.

Ευνόητο ότι η Τηνιακή φιλοξενία θεωρείται για το Π.Ν. και την Υ.Φ. δεδομένη στο διηνεκές και τα σπίτια μας είναι ανοιχτά για κάθε άνθρωπό σας ανά πάσα στιγμή.

Με τιμή και θερμούς χαιρετισμούς.
Μάρκος Αλβέρτης – Αργύρης Μωραίτης

 IBAN : GR5401104760000047600162417 στην ΕΤΕ 
* ΦΩΤΟ: Μιρέλα Αβραμίδου 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.