30οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου | Κως | Έχουμε και λέμε λοιπόν.......

Μια 3η θέση (πρώτο μετάλλιο του συλλόγου σε τέτοιο επίπεδο αγώνων) από τον Κάτσα Αλέσιο  στην σφαιροβολία Παίδων, δύο 4ες θέσεις, η πρώτη από τον Μαρκουίζο Γιώργο στα 1000μ Ππα και η δεύτερη από την Αρμακόλα Γεωργία στα 200μ Κορασίδων, μία 5η θέση από τον Κουσουνάδη Γιάννη στα 1000μ Ππα, μία 6η θέση από την Αρμακόλα Γεωργία στα 400μ Γυναικών, μία 7η θέση από τον Κάτσα Αλέσιο στο ακόντιο Παίδων, μία 9η θέση από την Σιταρά Χρυσάνθη στα 1000μ Πκα , στην 18η θέση ο μικρός της αποστολής, Χάλαρης Λεωνίδας (αγωνίστηκε σε μεγαλύτερη κατηγορία) στην σφαιροβολία Ππα και στην 26η θέση η Καλογήρου Κατερίνα στα 300μ Πκα.

Δεν είναι μόνο το μετάλλιο και τα καλά πλασαρίσματα θέσεων που μας ευχαριστούν και επιβεβαιώνουν την ανοδική πορεία του συλλόγου μας, αλλά είναι και η άριστη συμπεριφορά των αθλητών μας, σ ένα δύσκολο και κουραστικό ταξίδι,οι οποίοι αντεπεξήλθαν στο έπακρο.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον ΣΕΓΑΣ, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,
στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, στον Δήμο της ΚΩ αλλά και στα δύο σωματεία του νησιού Ιπποκράτης ο Κώος και Εύδαμος Κω για την φιλοξενία και την όμορφη και άρτια διοργάνωση.

Τέλος να ευχαριστήσουμε και τους γονείς συνοδούς οι οποίοι για άλλη μια φορά ακολούθησαν την ομάδα και ήταν αρωγοί για την ασφάλεια της αποστολής.


Εκ του ΔΣ!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.