Το Κληροδότημα Κωνσταντίνου Σαρδελά της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου Δήμου Τήνου προκηρύσσει για το έτος 2018, ήτοι:

Α. Μία υποτροφία για αριστούχο μαθητή Λυκείου Τήνου , που κατάγεται από το χωριό Πύργος της Τήνου, ή αν δεν υπάρχει από τα άλλα χωριά της Τοπικής Κοινότητας.

Β. Μία υποτροφία για αριστούχο μαθητή του Προπαρασκευαστικού Επαγγελματικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου, που κατάγεται από το χωριό Πύργος ή αν δεν υπάρχει από τα άλλα χωριά της Τοπικής Κοινότητας.

Οι αριστούχοι μαθητές πρέπει κατά την σχολική περίοδο 2017-2018 να συγκέντρωσαν  γενικό βαθμό τουλάχιστον 18,5 ( δέκα οκτώ κόμμα πέντε).
 
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αιτήσεις στα γραφεία της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου του Δήμου Τήνου. 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα είναι 20 ημέρες οι οποίες θα ξεκινούν την επόμενη από την έγκριση της αρμόδιας αρχής και τη δημοσίευση στην εφημερίδα    (από 26/10/2018 έως 15/11/2018).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Τοπική Κοινότητα Πανόρμου (κ. Αικατερίνη Σαλταμανίκα) στα εξής τηλέφωνα : 22830 31262 & 31918.


Ο Πρόεδρος της Δ/κής Επιτροπής του Κληροδοτήματος
Πρίντεζης Σωτήριος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.