Το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης που έδωσε το γυναικείο τμήμα του Περιστεριώνα με την Α.Ε. Σαντορίνης, η ομάδα μπάσκετ της Τήνου ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της ΕΣΚ Κυκλάδων πραγματοποίησε κάλεσμα για την ενίσχυση την στέγη ανηλίκων που βρίσκεται στη Σύρο.

Οι φίλαθλοι του νησιού έδειξαν πως για ακόμα μια φορά σε τέτοιες προσκλήσεις δίνουν δυναμικά το παρών. Όπως θα δείτε και στην ανάλογη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από τους ανθρώπους του Περιστεριώνα, μπορεί να κριθεί ικανοποιητική η στήριξη του φίλαθλου κοινό προς την Στέγη Ανηλίκων.

Ο πρόεδρος του Τηνιακού σωματείου αναφέρει σε ανάρτηση του «Οι νίκες που μας κάνουν πιο περήφανους είναι αυτές που κερδίζουμε έξω από το γήπεδο. Η οικογένεια του Περιστεριώνα είναι μοναδική. Η αγκαλιά μας έχει χώρο για όλους. Δεν υπάρχουν λόγια για να πούμε ευχαριστώ σε όλους εσάς που προσφέρατε τόσα πολλά στη Στέγη ανηλίκων».

Και καταλήγει λεγοντας: «Μας δώσατε πραγματική χαρά με την αγάπη σας. Επειδή ακόμη πολλοί έχουν και θέλουν να φέρουν πράγματα μέχρι τη Δευτέρα το πρωί μπορείτε να τα δώσετε στη Μαργαρίτα Βουγιουκλή, στο Παναγιώτη Μπουζαλάκο ή στο Νίκο Μαραγκό. Και πάλι σας ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά».

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.