Πρόσκληση προς τα μέλη του Συλλόγου, καθώς και στις φίλες και φίλους των χωριών μας, για να συμμετέχουν στο Πανηγύρι των Αγίων Ανάργυρων στο Μαρλά.

Το Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Μαρλά - Μαμάδου Τήνου, σας ενημερώνει, ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος στις 31 Οκτωβρίου ημέρα Τετάρτη παραμονή των Αγίων Ανάργυρων, θα τελεστεί Μέγας Εσπερινός, μετά το τέλος του Εσπερινού, θα ακολουθήσει παραδοσιακό κέρασμα από την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ενοριακού Ιερού Ναού.

Ανήμερα την Πέμπτη 01 Νοεμβρίου, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία, στον ενοριακό Ιερό Ναό των Αγίων Ανάργυρων στο Μαρλά, και μετά το τέλος της λειτουργίας, θα ακολουθήσει παραδοσιακό κέρασμα από την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ενοριακού Ιερού Ναού.

Θα μας τιμήσει ιδιαίτερα η παρουσία σας στην εορτή των Αγίων Ανάργυρων στα χωριά μας, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην τονώσει των μονίμων κατοίκων, αυτούς τους χειμερινούς μήνες, αλλά και στις παραδόσεις και τα ήθη του τόπου μας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.