Πραγματοποιήθηκαν χθες, Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του ανακαινισμένου πλέον παιδικού σταθμού δήμου Τήνου. Τα εγκαίνια δεν πραγματοποιήθηκαν μόνο για την εκσυχρόνιση του σχολείου αλλά και για την ονοματοδοσία όπου πλέον θα είναι "Παιδικός Σταθμός Δήμου Τήνου "Σίμος Ορφανός"".

Να θυμίσουμε ότι ο εκλιπών δήμαρχος, Σίμος Ορφανός είχε διατελέσει σημαντικό έργο κατά την προεδρεία του στον Παιδικό Σταθμό. 

Επιπροσθέτως να αναφέρουμε τις διαδικασίες που ακολούθησαν μέχρι την ολοκλήρωση του έργου: Το 2015-2016 ολοκληρώθηκαν και θεωρήθηκαν οι μελέτες του έργου «Επισκευή Παιδικού Σταθμού Δήμου Τήνου», με πολύ γρήγορες διαδικασίες. Το 2016 είχαν ανοίξει χρηματοδοτικά προγράμματα και έτσι το έργο εντάχθηκε σε πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου.

Το έργο ήταν προϋπολογισμού 460.000,00, από τα οποία τα 200.000,00€ χρηματοδοτήθηκαν από το Πράσινο Ταμείο και τα υπόλοιπα από το Δήμο Τήνου. Το 2017, ξεκίνησε η διαδικασία δημοπράτησης του έργου, αναδείχθηκε ανάδοχος και  το Νοέμβριο του ίδιου έτους ξεκίνησαν οι εργασίες.

Ένα κτήριο 60+ πλέον ετών έγινε καινούριο.

** Θα επανέλθουμε με νεότερη ανάρτηση για τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν καθώς και φωτογραφικό υλικό από τον χώρο.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.