ΘΕΜΑ: Εκδήλωση με θέμα το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας(ΣΒΑΚ)του Δήμου Τήνου

Κύριοι

τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είναι αδύνατο να παρευρεθούμε στη σημερινή εκδήλωση με θέμα το "Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Τήνου". Λόγος για αυτή την απουσία μας είναι η ώρα που πραγματοποιείται η εκδήλωση (11:00 πμ.), η οποία είναι απαγορευτική για τα μέλη του Συλλόγου μας καθώς όλα τα καταστήματά μας είναι ανοικτά.

Κατανοώντας απόλυτα τη σοβαρότητα του θέματος, αφού όπως πολύ σωστά αναφέρετε στην πρόσκλησή σας " Προϋπόθεση για να επιτύχουν οι παραπάνω στόχοι είναι η συμμετοχή σας, στις διαδικασίες σχεδιασμού και λήψης αποφάσεων για το αύριο της Τήνου, με αλλαγές στην πολεοδομική και κυκλοφοριακή οργάνωση της πόλης. Η εκδήλωση έχει ως αντικείμενο την ενημέρωσή σας, την συγκέντρωση των απόψεών σας, και τη συζήτηση επί ενός συμφώνου συνεργασίας των φορέων που εκπροσωπείτε στα παραπάνω θέματα", και γνωρίζοντας καλά όλοι ότι η Σύλλογός μας σε ό,τι γίνεται είναι πάντα παρών, παρακαλούμε όπως οι συναντήσεις να γίνονται σε ώρες που θα είναι εφικτό να παρακολουθούμε και να συμμετέχουμε. 

Παρακαλούμε όπως αναγνωσθεί η επιστολή μας στην εκδήλωση αυτή ώστε να γίνει γνωστή και η αιτία της απουσίας μας.

Σας ευχαριστούμε


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.