Το πρώτο του παιχνίδι για την φετινή αγωνιστική περίοδο δίνει το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου το ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα Τήνου. Η ομάδα μπάσκετ της Τήνου θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου τον Αθλητικό Όμιλο Ερμούπολης στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΣΚ' Κυκλάδων.

Η αναμέτρηση έχει οριστεί για τις 12.45 το μεσημέρι. 

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως τον όμιλο του Περιστεριώνα συμπληρώνουν οι ομάδες του Α.Ο. Μυκόνου, του Άρη Σύρου και η αντίπαλος ομάδα του Σαββάτου, Ερμούπολη. Ήδη, έχει γίνει η αναμέτρηση Α.Ο. Μυκόνου - Άρης Σύρου, με την ομάδα της Μυκόνου να κερδίζει και να βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου.

Τέλος, να τονίσουμε πως είναι κατανοητό ότι η ώρα διεξαγωγής της αναμετρήσεως είναι νωρίς και αρκετοί εκ των φιλάθλων της ομάδας δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο λόγω υποχρεώσεων όμως, ο Περιστεριώνας ζητά τη στήριξη του φίλαθλου κοινού για ακόμα ένα παιχνίδι. Όπως έχει αναφέρει η ομάδα και σε προηγούμενες ανακοινώσεις της όλοι μαζί σαν μια οικογένεια θα πάμε μπροστά. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.