Σε μια δύσκολη αναμέτρηση οι παίδες του Περιστεριώνα Τήνου επικράτησαν ως τυπικά φιλοξενούμενοι του Α.Ο. Μυκόνου με σκορ 45-56. Ένα αποτέλεσμα που ζευγαρώνει τις νίκες των «Πρωταθλητών» Κυκλάδων (βλ. νίκη πρεμιέρας επί της Ερμούπολης) και βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου.

Ο Περιστεριώνας από την αρχή ήθελε να επιβάλει τον ρυθμό του με καλή κυκλοφορία και σωστό διάβασμα του παιχνιδιού, όμως, η ομάδα της Μυκόνου με μακρινά σουτ έμενε κοντά στο παιχνίδι τόσο στην πρώτη (1η) όσο και τη δεύτερη (2η) περίοδο. Μάλιστα το σκορ του ημιχρόνου 23-32 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμετρήσεως. 

Στο δεύτερο (2ο) ημίχρονο ο Περιστεριώνας μπήκε πιο καλά, με σουτ τριών πόντων και διάβασμα στα πλεονεκτήματα των παικτών έχτιζε μια διαφορά. Όμως και πάλι οι Μυκονιάτες εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των παικτών του Αντώνη Βιδάλη έμεναν κοντά στο σκορ. Η τρίτη περίοδος και πιο καθοριστική βρήκε του «Πρωταθλητές» πιο ψύχραιμους σε μεταβιβάσεις και αποφάσεις κάτι που τους έφερε και τη νίκη. 

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ο Περιστεριώνας με τη νίκη αυτή έκανε το δύο (2) στα δύο (2) και βρίσκεται στην κορυφή του α' ομίλου. Δείχνοντας από την αρχή τις προθέσεις του και για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Τέλος, να αναφέρουμε πως ο κόσμος βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου και στήριξε τις προσπάθειες των παιδιών. 

Αποτελέσματα περιόδων:

Α':12-13  Β':23-32  Γ': 37-41  Δ': 45-56

Περιστεριώνας Τήνου (Αντώνης Βιδάλης): Βιδάλης 15, Πάντζι, Χάλαρης, Ανδριώτης, Μπον Χ., Χαρικιόπουλος 8 (1), Μπον Σ., Σπέντζαρης 16 (1), Δεσύπρης, Τσουλχάι 2, Μπον Ν. 15, Τζες.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.