Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσαν πριν λίγα λεπτά "Οι Φίλοι της Τήνου" αναφορικά με τις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα το καλοκαίρι στο νησί της Τήνου. Η εν λόγω ανακοίνωση αναφέρει:

Καλό μήνα και να έχουμε όλοι ένα όμορφο φθινόπωρο!

Φέτος το καλοκαίρι βιώσαμε στην Τήνο μας, ένα πολύ ζεστό Ιούλιο και ένα Αύγουστο με αέρα. Ο καιρός, βέβαια, δεν εμπόδισε το νησί μας να φιλοξενήσει τον περισσότερο κόσμο που είχε ποτέ αφήνοντας όλους, επισκέπτες και την τοπική κοινωνία, πολύ ικανοποιημένους.

Η φετινή μας συναυλία με τη Δήμητρα Γαλάνη και το Στάθη Δράκο στις 28 Ιουλίου έγινε σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, λόγω της ανείπωτης τραγωδίας στην Ανατολική Αττική που προηγήθηκε τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018. Η συμμετοχή του κόσμου, το μουσικό ταλέντο της Δήμητρας Γαλάνη και η ωραία παρουσία του Στάθη Δράκου, βοήθησαν όλους να ξεφύγουν για λίγες ώρες από τη μελαγχολία τους.

Ήταν μια ιδιαίτερη εκδήλωση και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους δωρητές και υποστηρικτές μας, τα μέλη και τους φίλους μας, τον Δήμο Τήνου, τα μέλη του συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου και όσους παρευρέθηκαν στη συναυλία.

Μετά την αποτίμηση της συναυλίας το Δ.Σ. αποφάσισε : 

1. Να διαθέσει το ποσό των €560 σε επτά πολύτεκνες οικογένειες πυρόπληκτων, €80 ανά οικογένεια, που χρήζουν οικονομικής βοήθειας, ύστερα από συνεννόηση με τον ΙΕΡΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΝΑΟ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ στο Μάτι, Αττικής.

2. Να διαθέσει το ποσό των €5000 στο Σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΓΚΟΣ» για την προμήθεια και την εγκατάσταση μονάδας παρασκευής οξυγόνου στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΝΟΥ. Ο κύριος Γιώργος Περπινιάς, πρόεδρος του συλλόγου, αφού μας ευχαρίστησε, μας ενημέρωσε ότι με τη χορηγία μας σχεδόν συμπληρώνεται το απαιτούμενο ποσό των €25000 και θα προχωρήσουν άμεσα στην υλοποίηση του έργου.

Μία ακόμα δράση του σωματείου μας που βοηθάει τον τομέα της Υγείας στη Τήνο και πρέπει να είμαστε όλοι υπερήφανοι.

Σ ’αυτή την επικοινωνία μας θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι η εταιρεία All Experts Facilities Services A.E. που διευθύνει το ιδρυτικό μέλος και πρώην πρόεδρος του σωματείου μας κ. Παντελής Κουβέλης, μας παραχώρησε ένα container 20’, το οποίο διαθέσαμε για τις ανάγκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Δήμου Τήνου. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Κλείνοντας, θα θέλαμε για ακόμα μια φορά να προτρέψουμε όλα τα μέλη μας, να μην διστάζουν να επικοινωνούν μαζί μας με ιδέες, προτάσεις κι οποιαδήποτε άλλη βοήθεια ή σκέψη αφορά στο Σωματείο μας. Ήδη, βλέπουμε με χαρά την αύξηση των μελών μας με νέες συνδρομές και θα παρακαλούσαμε όλους να προσεγγίσετε φίλους της Τήνου, που πιθανώς ενδιαφέρονται να συμπορευτούν μαζί μας, προκείμενου να γίνουν μέλη.

Όπως γνωρίζετε, οι συνδρομές των μελών είναι το οξυγόνο του σωματείου μας, παρακαλούμε πολύ όσους οφείλουν να τις εξοφλήσουν το συντομότερο δυνατό.

Τέλος επισυνάπτουμε τη λίστα με τις πυρόπληκτες οικογένειες στο Μάτι, Αττικής εάν κάποιο μέλος μας αισθάνεται την ανάγκη να βοηθήσει.

Ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια με υγεία και δημιουργικότητα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Οι Φίλοι της Τήνου»

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.