Στην πραγματοποίηση άλλων δύο σεμιναρίων προχωρά το Επιμελητήριο Κυκλάδων. Τα δύο αυτά σεμινάρια θα λάβουν χώρα και μέσω τηλεδιάσκεψης στο γραφείο του Επιμελητηρίου στην Τήνο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 22830.22404.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, στο πλαίσιο των θεματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διοργανώνει για την ευρύτερη ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων και την αποτελεσματικότερη εφαρμογή τους στο επαγγελματικό πεδίο δράσης, πρόκειται να οργανώσει δύο εκπαιδευτικά εργαστήρια που αφορούν εργαζόμενους και επιχειρηματίες σχετικά με α) δεξιότητες αποτελεσματικής επικοινωνίας και β) διαχείρισης στρες. 
  • Workshop Δεξιότητες Coaching και Αποδοτικής Επικοινωνίας στην εργασία διάρκειας 10 ωρών σε διάστημα δύο ημερών 
  • Workshop Stress management - Διαχείριση εργασιακού στρες, χρόνου και ενέργειας διάρκειας 10 ωρών σε διάστημα δύο ημερών 
Δείτε την αναλυτική θεματολογία των προγραμμάτων και λίγα λόγια για την εισηγήτρια κυρία Ιφιγένεια Παρασκευοπούλου.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων εξασφάλισε αυτά τα δύο υψηλού κόστους εργαστήρια, που πραγματοποιούνται από κορυφαίες εταιρείες στην Αθήνα, σε ειδικές τιμές για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις στις Κυκλάδες.

Κόστος συμμετοχής:
80 € για την παρακολούθηση ενός εργαστηρίου
140 € για την παρακολούθηση και των δύο εργαστηρίων

Δηλώστε ενδιαφέρον για συμμετοχή έως 15 Νοεμβρίου 2018 υποβάλλοντας ηλεκτρονικά την παρακάτω ΑΙΤΗΣΗ [ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ].

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός συμμετεχόντων ανά εργαστήριο δε θα ξεπερνά τα 20 άτομα.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.