Ένα αγωνιστικά δύσκολο Σαββατοκύριακο έρχεται για τον Περιστεριώνα Τήνου ο οποίος θα δώσει τρεις (3) αναμετρήσεις μέσα σε δύο (2) ημέρες. Η ομάδα μπάσκετ της Τήνου θα ταξιδέψει σε τρία νησιά μέσα σε δύο ημέρες Άνδρο, Μύκονο και Σαντορίνη.  

Πιο συγκεκριμένα το πρώτο τμήμα του αθλητικού σωματείου από την Τήνο που ρίχνεται στην μάχη είναι αυτό των παίδων. Οι παίχτες του Αντώνη Βιδάλη βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, τώρα δοκιμάζονται στην Άνδρο επί του τοπικού Αθλητικού Ομίλου. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 16.00.

Η άλλη αναμέτρηση για τον Περιστεριώνα Τήνου είναι πάλι το Σάββατο, αυτή τη φορά στο νησί της Σαντορίνης, για το γυναικείο τμήμα. Οι παίκτριες του Παναγιώτη Σιώτη θα αναμετρηθούν με την ομάδα της Α.Ε. Σαντορίνης στη ρεβάνς της ήττας του προηγούμενου Σαββάτου στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 19.30 στο ΔΑΠΠΟΣ.

Τέλος, την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου το τμήμα που κλείνει τις υποχρεώσεις του Περιστεριώνα γι' αυτό το διήμερο είναι το Παμπαιδικό όπου θα ταξιδέψει στη Μύκονο για να αντιμετωπίσει το αντίστοιχο του Γυμναστικού Συλλόγου Μυκόνου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 13.00 το μεσημέρι. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.