Μετά το θετικό ξεκίνημα της πρεμιέρας επί του Α.Ο. Ερμούπολης, οι παίδες του Περιστεριώνα Τήνου δίνουν αύριο Κυριακή, 07 Οκτωβρίου μια κομβική αναμέτρηση αυτή με τον Α.Ο. Μυκόνου στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου στις 18.30 το απόγευμα. Αξίζει να αναφέρουμε πως τυπικά φιλοξενούμενη θα είναι η ομάδα του Περιστεριώνα Τήνου.

Ο Περιστεριώνας Τήνου -αν και βρισκόμαστε μόλις  στην δεύτερη (2η) στροφή του πρωταθλήματος- θέλει απο την αρχή να δείξει τις προθέσεις του που δεν είναι άλλες από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο όμιλο του κάτι που θα σηματοδοτήσει την είσοδο για ακόμα μια χρονιά στο Fina Four.

Οι παίκτες του Αντώνη Βιδάλη, θέλουν την συμπαράσταση του Τηνιακού φιλάθλου και τον προσκαλούν στο γήπεδο ώστε να τους συμπαρασταθεί στις προσπάθειες του. Με την φωνή και το χειροκρότημα του να είναι ο έξτρα παράγοντας ώστε να κατακτήσουν οι πρωταθλητές το ροζ φύλλο αγώνα. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.