Με απολογισμό δύο (2) νίκες και μία (1) ήττα ο Περιστεριώνας Τήνου ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας, το παιδικό επικράτησε στην Άνδρο του Τοπικού Αθλητικού Ομίλου με σκορ 48-58.

Περιστεριώνας Τήνου (Αντ.Βιδάλης): Βιδάλης 2, Καμολίνος, Γιόρκεντι, Ανδριώτης 2, Μπον Χ., Χαρικιόπουλος 11 (1), Μπον Σ. 2, Σπέντζαρης 16 (1), Δεσύπρης, Τσουλχάι 7, Μπον Ν. 13, Τζες 5 (1).Την ίδια μέρα (Σάββατο, 20 Οκτωβρίου) το γυναικείο τμήμα της ομάδας μπάσκετ της Τήνου δεν κατάφερε να επικρατήσει στη Σαντορίνη επί της Αθλητικής Ένωσης και ηττήθηκε με σκορ 28-17. Έτσι, οι παίκτριες του Παναγιώτη Σιώτη δεν έχουν ξεκινήσει με τον επιθυμητό τρόπο την διοργάνωση καθώς, ήδη μετρούν δύο (2) ήττες και οι δύο από την Α.Ε. Σαντορίνης.

Περιστεριώνας Τήνου (Παν. Σιώτης): Μεταξά, Πολυκανδριώτη 2, Παλαμάρη, Λούβαρη Ε., Βιδάλη, Λούβαρη Μ. 2, Φωσκόλου 4, Βοϊνά, Τριανταφύλλου 7 (1), Πετροπούλου, Δελώτη 2, Πλυτά.
Τέλος, στο παιχνίδι που διεξήχθη χθες Κυριακή, 21 Οκτωβρίου, στη Μύκονο για το πρωτάθλημα των παμπαίδων. Ο Περιστεριώνας επικράτησε εύκολα του Γυμναστικού Συλλόγου με 17-98 και μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα των παμπαίδων. 

Περιστεριώνας Τήνου (Αντ.Βιδάλης): Παλαμάρης 16, Κορνάρος 4, Χαρικιόπουλος 6, Δεσύπρης 4, Βλαστός 8, Πάντζι 20, Παρασκευάς, Τσουλχάι 8, Μαρκουΐζος 14, Χατζίρης 2, Νικολόπουλος 6, Ψαρρός 10.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.