Έπειτα από προσεκτικές επιλογές επιτροπής που αποτελείται από μαγείρους, foodies και γενικότερα ανθρώπους που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τη γαστρονομία, η bοussias communications γνωστοποίησε τη λίστα με τα 100 καλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα.

Όπως είναι για ακόμα μια χρονιά αντιληπτό η Τήνος στη συγκεκριμένη λίστα είχε δύο (2) αντιπροσώπους. Ο λόγος για το Θαλασσάκι στα Υστέρνια του Άρη Τάτση και της Αντωνίας Ζάρπα και φυσικά την Μαραθιά του Μαρίνου Σουράνη.
Περισσότεροι από 100 κριτές, σεφ, ειδικοί της διατροφής και άλλοι foodies (όπως τους χαρακτηρίζει η διοργάνωση) κλήθηκαν να ψηφίσουν τα καλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα για το 2018. Η μόνη προϋπόθεση για να είναι έγκυρη η ψήφος τους ήταν να έχουν επισκεφτεί το εστιατόριο μέσα στον χρόνο και να έχουν δοκιμάσει την κουζίνα του.

Κάπως έτσι φτάσαμε στην βραδιά στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης", όπου ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης και η Food Blogger, Θέμις Καρδιόλακα παρουσίασαν τα αποτελέσματα. Αρχικά ξεκίνησαν με την μακροσκελή λίστα των 100 χώρων εστίασης που ξεχώρισαν τον τελευταίο χρόνο, ανακοινώνοντας μαγαζιά από όλη την Ελλάδα από την θέση 100 ως και την θέση νο. 1. Στη συνέχεια ανακοίνωσαν τις ειδικές κατηγορίες και τα special βραβεία.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.