Σε προηγούμενη ανάρτηση μας είχαμε αναφέρει το λόγο που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν εργασίες - βελτιώσεις - επισκευές στο Γυμνάσιο Τήνου και κάναμε αναφορά στο χρησιδάνειο που θα έπρεπε να υπογραφεί μεταξύ Π.Ι.Ι.Ε. Τήνου και Δήμου Τήνου. Μετά την υπογραφή αυτού ο Δήμος θα μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις χρηματοδοτήσεις για το σχολείο. 

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήρθε σε συζήτηση η απόφαση για την υπογραφή του χρησιδανείου. H κα Δεληγιάννη έθεσε υπόψη του συμβουλίου το με αριθ. πρωτ. 2813/26-9-2018 έγγραφο του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου με το οποίο κάνει γνωστό ότι κατά την συνεδρίαση της Διοικούσας επιτροπής του, εγκρίθηκε ομοφώνως το σχέδιο σύμβασης χρησιδανείου για την παραχώρηση κατά χρήση στον Δήμο Τήνου του κτιριακού συγκροτήματος Γυμνασίου Τήνου στο οποίο είναι μόνος, πλήρης και αποκλειστικός κύριος, νομέας και κάτοχος με σκοπό αποκλειστικά και μόνο την στέγαση του Γυμνασίου Τήνου. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα και ενέκρινε τη σύναψη σύμβασης χρησιδανείου με το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου για την παραχώρηση κατά χρήση ενός κτιρίου ευρισκομένου στην πόλη της Τήνου του Δήμου Τήνου και στη συμβολή της Λεωφόρου Μεγαλόχαρης με την οδό Ευαγγελίστριας, στο οποίο στεγάζεται μέχρι σήμερα το Γυμνάσιο Τήνου. Το όλο οικόπεδο έχει επιφάνεια 2.975 μ2 και τα εντός αυτού κτίρια, έχουν συνολικό εμβαδόν 2.000 μ2. με σκοπό αποκλειστικά και μόνο την στέγαση του Γυμνασίου Τήνου

Διαβαστε στη συνέχεια τη αναφέρει η απόφαση του Δ.Σ. καθώς και το χρησιδάνειο:

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.