Για τη Σύρο θα ταξιδέψει ο Περιστεριώνας Τήνου όπου θα αντιμετωπίσει αύριο, Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου τον τοπικό Άρη σε ένα αγώνα που θα διεξαχθεί για το πρωτάθλημα των Κορασίδων της ΕΣΚ' Κυκλάδων. Οι «Πρωταθλήτριες» Κυκλάδων θέλουν να πιάσουν την δουλειά από εκεί που την άφησαν, έτσι, αύριο στις 18.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου θα πάνε με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Οι υποχρεώσεις όμως για αυτή την εβδομάδα δεν σταματάν στην αυριανή αναμέτρηση. Το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου το τμήμα των Γυναικών (συστάθηκε ξανά ύστερα από αρκετά χρόνια απουσίας) θα αντιμετωπίσει στις 19.30 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου την Α.Ε. Σαντορίνης.
Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως και οι δύο αγώνες που αναφέραμε παραπάνω είναι στο πλαίσιο των πρώτων αγωνιστικών για τα ανάλογα πρωταθλήματα. 
Το Γυναικείο τμήμα του Περιστεριώνα που εμφανίζεται ξανά βρίσκεται σε όμιλο με τις ομάδες της Σαντορίνης, τον Α.Ο. Πάρου, και τις δύο ομάδες από τη Νάξο τον Πανναξιακό και τα Φανάρια. Πρόκειται για μια νέα αρχή για την ομάδα μπάσκετ της Τήνου που ζητά την ανάλογη στήριξη του κόσμου -όπως συνηθίζει να κάνει τα τελευταία χρόνια.-

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.