Σε δύο (2) σημαντικές εκθέσεις θα συμμετάσχει η Τήνος το προσεχές διάστημα. Η πρώτη στις 05 - 07 Νοεμβρίου είναι η World Travel Market που θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλία και συγκεκριμένα Λονδίνο και η δεύτερη η «Philoxenia 2018» που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη από 09 έως 11 Νοεμβρίου. 

Philoxenia 2018

H Τήνος συνεχίζει να είναι παρούσα σε αυτή τη σημαντική τουριστική έκθεση - ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό, στην οποία αποτυπώνεται το μέλλον της τουριστικής ανάπτυξης της χώρας. Η εν λόγω έκθεση θα πραγματοποιηθεί για 34η φορά από τις 9-11 Νοεμβρίου του 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Philoxenia δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του κλάδου να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους, αλλά και στην αυτοδιοίκηση να παρουσιάσει τις ομορφιές των ελληνικών προορισμών. Η αντοχή της στο χρόνο αποτελεί απόδειξη της συνέπειας, με την οποία αντιμετωπίζει τον τουρισμό ο εθνικός εκθεσιακός φορέας.

World Travel Market

Η τουριστική έκθεση World Travel Market αποτελεί κορυφαίο τουριστικό γεγονός καθώς συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες επαγγελματίες από την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία. Για πρώτη φορά διοργανώθηκε το 1980 και έκτοτε αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κόσμο του τουρισμού σε διεθνές επίπεδο.


Στη συγκεκριμένη έκθεση συμμετέχουν πάνω από δεκαοκτώ χιλιάδες επαγγελματίες του τουρισμού από διάφορους τομείς συμπεριλαμβανομένων εννέα χιλιάδων αντιπροσώπων εταιριών και Οργανισμών οι οποίοι συμμετέχουν εκτός των άλλων στα ογδόντα περίπου σεμινάρια και συνέδρια που διοργανώνονται στο πλαίσιο της WTM καλύπτοντας όλους τους βασικούς τουριστικούς τομείς μεταξύ των οποίων οι αεροπορικές μεταφορές, τα ξενοδοχεία, ο αθλητισμός, ο τουρισμός, ο κοινωνικός τουρισμός, το blogging, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η τεχνολογία.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.