Με ανάρτηση τους στο Facebook η ομάδα ανθρώπων που "τρέχουν" το εγχείρημα για την επισκευή του Φαρού της Λιβάδας Τήνου ανάρτησε μεταξύ άλλων στο Facebook τόσο τα ποσά που έχουν διαθέσει κάποιοι εκ των συμπολιτών μας αλλά αναλυτικά και την πρόοδο των εργασιών. 

Να θυμίσουμε πως το IBAN στην ΕΤΕ που υπάρχει για την ενίσχυση του εγχειρήματος είναι το ακόλουθο: GR5401104760000047600162417

Από πλευράς προόδου εργασιών :

-Ο σιδερένιος οπλισμός των ταβανιών έχουν τριφτεί με συρματόβουρτσες, έχουν περαστεί με ειδικό αντιδιαβρωτικό και σοβατίστηκαν με επισκευαστικό μπετό Durocret, ώστε να μην προχωρήσει η διάβρωση.

-Επίσης έχουν κλείσει οι μεγάλες ρωγμές της ταράτσας με ειδικό υλικό Sica 107 και εκκρεμεί το πέρασμά της με ελαστομερές μονωτικό .

-Παρασκευή και Σάββατο 5-6/10/18 θα τριφτούν και θα βαφτούν μεταλλικά μέρη του Φάρου και ένα παράθυρο, στο οποίο θα τοποθετηθούν και τζάμια για πλήρη αποκατάστασή του.

-Επίσης παρακαλούμε τους εθελοντές Σάββατο πρωί να βοηθήσουν στην διαλογή και κατηγοριοποίηση των πεσμένων μαρμάρων και πετρών, ώστε να χρησιμοποιηθούν στο χτίσιμο του κενού πάνω από την πόρτα εισόδου.

Υ.Γ. Λόγω προσωπικών δεδομένων δεν προβήκαμε στην ανάρτηση των ονομάτων και των ποσών που κατατέθηκαν στον παραπάνω λογαριασμό. Όποιος επιθυμεί να μάθει περισσότερα μπορεί να ακολουθήσει την σελίδα στο Facebook που ανά τακτά χρονικά διαστήματα αναρτά ενημερώσεις σχετικά με το θέμα.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.