Για δεύτερη (2η) χρονιά διοργανώθηκε από την Ανοιχτή Επιτροπή Αλληλεγγύης μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στην Κοινωνική Κουζίνα Τήνου. Μπορεί ο καιρός να μην ήταν σύμμαχος και η εκδήλωση να πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο -αντί του αυλείου χώρου του Γυμνασίου- παρ' όλα αυτά ο κόσμος στήριξε την εκδήλωση και παρευρέθηκε. 

Πιστοί λοιπόν στο κάλεσμα της Ανοικτής Επιτροπής ο Τηνιακός λαός έφτασε στον χώρο προσφέροντας στην είσοδο "εφόδια" που είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για να πραγματοποιήσει ο «αφανής ήρωας» που λέγεται κα Κατερίνα την δική της μάχη ώστε, να έχουν όσοι το χρειάζονται ένα ζεστό φαγητό.Ήταν άλλη μια αξιέπαινη κίνηση από την Ανοικτή Επιτροπή όπου για ακόμα μια φορά δείχνει το δρόμο ώστε όλοι μας να αλλάξουμε όχι μόνο τον τρόπο σκέψη μας αλλά την συνήθεια της ιδέας που θέλει να μεταλαμπαδεύσει αυτή της Αλληλεγγύης.

Οι ανάγκες δεν σταματάν σε μια βραδιά όμως. Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει το έργο της κας Κατερίνας μπορεί να επικοινωνήσει με τα ακόλουθα τηλέφωνα: Βαλεντίνα 6909085678  &  Γρηγόρης 6955778797 και στο 22834.00141.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.