Ο Σεπτέμβριος αποχαιρέτησε την Τήνο παίρνοντας μαζί του και το καλοκαίρι. Ένας Σεπτέμβριος όπου από τα παλαιά χρόνια ήταν «δυνατός» - από άποψη κόσμου για την Χώρα του νησιού - αλλά και για κάποια Χωριά της Ενδοχώρας.

Ο φετινός όμως είχε κάτι το διαφορετικό. Κοινός, μας τα χάλασε λίγο. Μια οι απεργίες της ΠΝΟ, μια τα Απαγορευτικά των Καραβιών, μια ο «Ξενοφών με το Ζορμπά» και από την άλλη το προ ολίγον ημερών δυσάρεστο συμβάν με τα παλικάρια από τον Τριπόταμο, κάνουν τον Σεπτέμβριο να μας αφήνει με ανάμεικτα συναισθήματα.

Παρ' όλα αυτά μπορούμε να πούμε ότι στην αρχή του μήνα στο νησί (μετά την απεργία της ΠΝΟ) δεν έφτασαν εκδρομείς μόνο από την Ελλάδα. Τουρίστες από Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία συνέχιζαν να το προσεγγίζουν, μη διακόπτοντας το καλοκαιρινό «ρεύμα».

Απεργίες, Απαγορευτικά, Κακοκαιρίες που αναφέραμε παραπάνω δεν επέτρεψαν την ανάλογη συνέχεια. 

Στα του καιρού; Αν εξαιρέσει κάποιος το τέλος του μήνα που ο καιρός έκανε τα παιχνίδια του. Kαλοκαιρία υπήρχε για παραπάνω από 25 μέρες, δίνοντας έτσι μια μικρή παράταση για μπάνια και διακοπές.

Έτσι, αποχαιρετάμε το καλοκαίρι όμως, εμείς δεν σταματάμε εδώ. Αναμένουμε τα επίσημα στατιστικά για την επιβατική κίνηση του καλοκαιριού που θα μας δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα του καλοκαιριού με τα πρώτα στοιχεία να λένε ικανοποιητική αύξηση τόσο στον Ιούλιο όσο και στον Αύγουστο.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.