Τo "Ήχο-πετώντας"  είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος άσκησης, που συνδυάζει τις αρχές της γιόγκα και της δημιουργικής απασχόλησης.

Τα μαθήματα είναι ιδανικά για την ενίσχυση της φαντασίας και την εύρεση νέων τρόπων έκφρασης.  Μέσα από την πρακτική της γιόγκα, τα παιδιά θα μάθουν πώς να απελευθερώνουν την ένταση και να χειρίζονται το άγχος, ανακαλύπτοντας περισσότερα για τον εαυτό τους και τη σχέση τους με το περιβάλλον.

Επιπλέον, βελτιώνει την φυσική τους κατάσταση καθώς μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση προβλημάτων της σπονδυλικής στήλης, και είναι ένας ιδανικός σύμμαχος για τα παιδιά κατά της παιδικής παχυσαρκίας. Τα μαθήματα βοηθούν τα παιδιά με άσθμα, καθώς επεκτείνουν την αναπνοή και τονώνουν τους αναπνευστικούς μύεις.

Η γιόγκα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει την αυτο-συγκέντρωση. Η γιόγκα μπορεί επίσης να συμβάλλει θετικά στις διαταραχές του ύπνου και στην ομιλία.

Τα εργαστήρια του "Yoga in Tinos" για παιδιά πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα 17:00-18:00 4-6 ετών κι Τετάρτη  17:00-18:00 7-11 ετών,στο χώρο μας. 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 693.7375.027  
Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.