Με το απόλυτο τρία (3) στα τρία (3) ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα ο Περιστεριώνας Τήνου. Να θυμίσουμε ότι η αρχή έγινε την Τετάρτη με τη νίκη στη Σύρο του Παιδικού τμήματος επί του της τοπικής ομάδας του Άρη. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν σταμάτησαν εκεί. 

Σήμερα ο Περιστεριώνας είχε δύο αναμετρήσεις. Η πρώτη ήταν στην Μύκονο με αντίπαλο ομάδα από τα Άνω Μερά. Μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος των παμπαίδων. Εκεί, η ομάδα της Τήνου επικράτησε με 10-46 και συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της. Αποτέλεσμα μάλιστα που έφερε τον Περιστεριώνα μόνο πρώτο στην κορυφή του ομίλου.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ (Αντ. Βιδάλης): Παλαμάρης 6, Κορνάρος 6, Χαρικιόπουλος, Δεσύπρης 2, Βλαστός 4, Γιορκέντι 8, Παρασκευάς, Τσουλχάι 2, Μαρκουΐζος 6, Χατζίρης, Χάλαρης 8, Αρμάος 4

Αλλά ούτε εκεί σταμάτησαν οι υποχρεώσεις του Περιστεριώνα. Το τμήμα των κορασίδων ταξίδεψε στην Άνδρο όπου και επικράτησε του Αθλητικού Ομίλου με 36-65. Με τη σημερινή νίκη οι παίκτριες του Παναγιώτη Σιώτη σημείωσαν την τρίτη (3η) του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια κάτι που τις φέρνει στην πρώτη θέση του ομίλου.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ (Παν. Σιώτης): Πετροπούλου 1, Μπρουντζάκη, Μπινιάκου 6, Καμπέρι 2, Μαραγκού 1, Λούβαρη Μαρ. 4, Φωσκόλου 11, Βοϊνά 4, Τριανταφύλλου 8, Λούβαρη Αν. 5 (1), Κλαυδιανού 2, Πλυτά 21.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.