Τους τελευταίους μήνες η Τήνος αντιμετωπίζει το πρόβλημα της αλλαγής των αντικειμενικών αξιών από το νέο έτος. Σειρά συναντήσεων έχει κάνει ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννη Σιώτου στην Αθήνα κατ' ιδίαν επαφές τόσο με το βουλευτή Κυκλάδων κο Νίκο Μανιό όσο και με άλλους παράγοντες των υπουργείων με κύριο θέμα την παράλογη αύξηση των αντικειμενικών αξιών.

Να θυμίσουμε την σχετική δήλωση του κου Δημάρχου προς το Τήνος Today λέγοντας: «Είναι ξεκάθαρα λάθη και παραδρομές που πρέπει να θεραπευτούν. Πρέπει να δοθεί και πολιτική λύση. Να γίνει κάποια τροποποίηση. Πιστεύω έχουν καταλάβει όλοι το εύλογο αίτημα μας».

Μάθαμε και σας μεταφέρουμε τις αντικειμενικές αξίες όπως αυτές θα ισχύουν από το 2019 (αν δεν υπάρχει κάποια λύση). 

Σύμφωνα με τον πίνακα, η αύξηση των αντικειμενικών αξιών έχει να κάνει κυρίως με τους οικισμούς στην Τοπική Κοινότητα Καλλονής όπου εκεί παρουσιάζονται μεγάλες αλλαγές καθώς στη ζώνη «Τήνου ΣΤ». Tέλος, θυμηθείτε και το άρθρου του δικηγόρου κου Νικολάου Μαραγκού αναφορικά με το θέμα (διαβάστε εδώ)

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.