Με το νικηφόρο πέρασμα από τη Σύρο και τον Άρη, ο Περιστεριώνας Τήνου, με ζεστές τις μηχανές του ετοιμάζεται για δύο αναμετρήσεις εντός του Σαββατοκύριακου τόσο σε παμπαιδικό όσο και το τμήμα των κορασίδων. 

Το παμπαιδικό θα ταξιδέψει στη Μύκονο για να αντιμετωπίσει την ομάδα "Άνω Μερά" πρόκειται για το εξ αναβολή παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας. Να θυμίσουμε για ακόμα μια φορά ότι το τμήμα των παμπαίδων βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου και με το ενδεχόμενο νίκη στη Σαββατιάτικη (12.45) αναμέτρηση θα διπλασιάσει τις νικες του.

Το τμήμα των κορασίδων θα αναμετρηθεί την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου στην Άνδρο με τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο. Η αναμέτρηση έχει οριστεί για τις 16.30 το απόγευμα. Οι αθλήτριες του Παναγιώτη Σιώτη βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου τους με δύο (2) νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Το θετικό αποτέλεσμα από την αναμέτρηση θα τις αφήσει μόνες πρώτες στην κορυφή. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.