Πριν λίγες ημέρες μεταφέραμε τη δήλωση του δημάρχου Τήνου, Γιάννη Σιώτου, αναφορικά με τη μη αναπροσαρμογή των δημοτικών τελών (μπορείτε να τη βρείτε εδώ). Στην παρούσα ανάρτηση, σας μεταφέρουμε όπως έχουν τα δημοτικά τέλη για το ερχόμενο έτος 2019 αφού δεν υπέστησαν καμία αλλαγή.

Τέλη Ύδρευσης - Αποχέτευσης
Τέλος εναπόθεσης λυμάτων σε αντλιοστάσιο από μεταφορείς Τιμή 4,03 € για κάθε βυτίο, ανεξαρτήτως χωρητικότητας. Η εναπόθεση επιτρέπεται μόνο στο αντλιοστάσιο λυμάτων της θέσης Βίντσι, κατά τις ώρες 04:00 έως τις 08:00. Το ως άνω ποσόν θα καταβάλλεται στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Τήνου πριν από κάθε εργασία μεταφοράς. Ο έλεγχος και η τήρηση των ανωτέρω ανατίθεται στην Υπηρεσία Ύδρευσης και Αποχέτευσης. Στις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Στις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Οι ανωτέρω κλίμακες κατανάλωσης ύδατος δεν αποτελούν δέσμευση ικανότητας υδροδότησης, λόγω των περιορισμένων δυνατοτήτων παραγωγής ύδατος και της περιοριστικής δυναμικότητας των δικτύων ύδρευσης.

Μειοψήφησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Ευάγγελος Κορνάρος υποστηρίζοντας ότι το τιμολόγιο που αφορά τους υδρομετρητές που υδροδοτούν τα αυτόματα μηχανήματα πώλησης που βρίσκονται εντός των λιμένων αρμοδιότητας Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου Άνδρου θα έπρεπε να έχουν μία ενιαία κλίμακα.

Παρών δήλωσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Παναγιώτης Κροντηράς, Ιωάννης Ζαλώνης,
Αντώνιος Ξενόπουλος, Φραγκίσκος Αμοιραλής και Ιωάννης Βιδάλης

Τέλη καθαριότητας και φωτισμού
Μειοψήφησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Παναγιώτης Κροντηράς, Ιωάννης Ζαλώνης, Αντώνιος Ξενόπουλος και Φραγκίσκος Αμοιραλής οι οποίοι ζήτησαν να εφαρμοστούν οι διατάξεις του άρθρου 185 του Ν. 4555/19-7-2018.

Παρών δήλωσε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Ιωάννης Βιδάλης

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.