Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού η συναυλία της Φωτεινής Δάρρα. Μια βραδιά ενίσχυσης για το Κέντρο Υγείας Τήνου και τη μονάδα οξυγόνου.

Επί σκηνής και ο μαέστρος Γιώργος Παπαχριστούδης, που υπογράφει την ενορχήστρωση στα τραγούδια που σφράγισε με την ερμηνεία της όπως: «Μάγισσες της Σμύρνης», «Τρέχει το νερό», «Σ’ αγαπώ», «Φεύγα», αλλά και το κλασικό «Αγόρι μου» , «Αν είναι η αγάπη αμαρτία», «Θα κλείσω τα μάτια», «Μην τον ρωτάς τον ουρανό», «Αγάπη που 'γινες», «Spente le stele», «Cancao do mar», «Rien de rien»

Διοργανωτές της εκδηλώσεως ήταν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Τήνου και η Κοιν. ΕΠ.Υ.ΔΗ.Τήνου. Μετά το πέρας της συναυλίας επικοινωνήσαμε με την πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Τήνου, κα Βαλεντίνα Γαβριελλάτου η οποία μας δήλωσε τα ακόλουθα:

«Η Φωτεινή Δάρρα και ο μαέστρος Γιώργος Παπαχριστούδης μας ταξίδεψαν με υπέροχα τραγούδια Μια ανεπανάληπτη βραδιά! Και η αγάπη του κόσμου για το Κέντρο Υγείας Τήνου επίσης ανεπανάληπτη. Το κουτί του Συλλόγου γέμισε με συνεισφορά και πολλή πολλή αγάπη. Ευχαριστούμε την Φωτεινή. Ευχαριστούμε όλους όσοι εργάσθηκαν για αυτήν την βραδιά»

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.