Στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τήνου (στις 17.00) θα συζητηθεί μεταξύ άλλων το θέμα της επισκευής της παιδικής χαρά του Λιμένα Τήνου. Πρόκειται για το 8ο θέμα στην ημερήσια διάταξη με εισηγητή του αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, κο Ευάγγελο Κορνάρο. 

Συγκεκριμένα το θέμα αναφέρει τα ακόλουθα: Έγκριση της με αριθμό 25/2018 μελέτης του έργου « Εργασίες επισκευής, βελτίωσης και συμμόρφωσης, σύμφωνα με τα πρότυπα του συστήματος πιστοποίησης παιδικής χαράς Λιμένα Τήνου. Σε πρόσφατη ανάρτηση μας σας μεταφέραμε πως εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου το εν λόγω έργο.

Προϋπολογισμός του έργου να θυμίσουμε πως είναι  244.000,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Το έργο θα εκτελεστεί μέσω Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου και του Δήμου Τήνου.

Το έργο περιλαμβάνει: την αποξήλωση του υπάρχοντος εξοπλισμού (πλάκες ασφαλείας, όργανα, καθιστικά κλπ), την τοποθέτηση χυτού δαπέδου ασφαλείας στις περιοχές των παιχνιδιών σε διάφορα πάχη ανάλογα με το αντίστοιχο ύψος πτώσης των οργάνων αλλά και βιομηχανικού δαπέδου στον ελεύθερο χώρο με επιδαπέδια παιχνίδια, εργασίες χρωματισμών-συντήρησης της υπάρχουσας περίφραξης και των καθιστικών που βρίσκονται στο κιόσκι, την προμήθεια και τοποθέτηση νέων οργάνων ανάλογα με τις ηλικιακές ομάδες, την προμήθεια και τοποθέτηση καινούριων καθιστικών, κάδων απορριμμάτων κλπ, την τοποθέτηση θυρών και εγκατάσταση βρύσης.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.