Αποκλειστική δήλωση στο Τήνος Today παραχώρησε πριν λίγα λεπτά ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος αναφορικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στο Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου και την προσφυγή στο ΣΤΕ της Εκκλησίας της Ελλάδος. 

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο κος Σιώτος: 

Το ζήτημα του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελίστριας Τήνου είναι νομικό, ηθικό και πολιτικό. Πάνω από όλα όμως είναι ένα ζήτημα που ακουμπά τις ψυχές όλων των κατοίκων του νησιού. Γιατί αφορά ένα σύμβολο με τεράστια θρησκευτική, πολιτιστική και σημειολογική αξία.

Εγώ ως θεσμικός εκφραστής των συμπολιτών μου οφείλω να λειτουργώ με σεβασμό στη θέλησή τους, αλλά και στη διαθήκη των κτητόρων. Και θα συνεχίσω να το κάνω με παρρησία και υπευθυνότητα. Απέναντι σε όσους επιμένουν να παραβλέπουν την πραγματικότητα και κυρίως απέναντι σε όσους επιμένουν να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Τηνίων.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.