Ο Δήμος Τήνου ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για να ενταχθεί στο έργο «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας», το οποίο στοχεύει στην εξασφάλιση της πρόσβασης των μονίμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας.

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης ξεκίνησε η πρώτη φάση της υλοποίησης του παραπάνω έργου.

Επισημαίνεται ότι το εν λόγω έργο υλοποιείται σε 3.587 οικισμούς της χώρας και αφορά σε 542.000 συνολικά πολίτες (217.000 νοικοκυριά). Θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση, η οποία αφορά στη διαδικασία πιστοποίησης και ένταξης των δικαιούχων σε αυτό, όπου θα υπάρξει νέα ενημέρωση των κατοίκων.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.