Με επιτυχία στέφθηκε η αποστολή του συλλόγου μας στο Πανελλήνιο Κύπελλο και στο Πανελλήνιο Τεχνικό Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο (ΕΛ.Ο.Τ) στις 14-16/11/2018 στα Άνω Λιόσια. Με συνολική συμμετοχή 5 αθλητών (4 στο αγωνιστικό και 1 στον τεχνικό πρωτάθλημα) καταφέραμε να αποσπάσουμε 4 χάλκινα μετάλλια.

Συγκεκριμένα:

1) Μαριλένα Ψάρρου στην κατηγορία 2004, +59kg, - 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο)
2) Δόμνα Απέργη στην κατηγορία 2004, +59kg, - 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο)
3) Πόντης Μάρκος στην κατηγορία 2004, -65Kg, - 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο)
4) Βιδάλης Ορφέας στην κατηγορία 2003, -73kg,
5) Λαζούρα Ειρήνη στην κατηγορία 41-50χρονών στο Τεχνικό Πρωτάθλημα - 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο)Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες και καθώς μεγαλώνει κάθε χρόνο η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου μας ελπίζουμε και σε περισσότερες διακρίσεις χρόνο με τον χρόνο. Χωρίς βέβαια το μετάλλιο να είναι αυτοσκοπός ενός αθλητή του Ταεκβοντο η συμμετοχή και μόνο σε αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις που αποτελούν πραγματικά γιορτή του αθλητισμού, τους βοηθάει να ξεπερνάνε τα άγχη τους, τις αδυναμίες τους και να θέτουν τα προσωπικά τους όρια για την ατομική τους βελτίωση (αθλητική και ψυχική).

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.