Στην Τήνο βρίσκονται Γάλλοι Δημοσιογράφοι με αφορμή το αφιέρωμα που πραγματοποιεί Γαλλικό κανάλι στην "Μαρμαροτεχνία" και την έγγραφη της Τήνου στον κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco. Η εν λόγω παραγωγή από το Γαλλικό κανάλι ασχολείται με τους "θησαυρούς" της Unesco.

Αξίζει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως έχουν πραγματοποιηθεί ανάλογα γυρίσματα επεισοδίων σε Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία και ολοκληρώνεται αυτή η σειρά με ένα επεισόδιο για τα θαύματα της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς που κατατάσσονται στην UNESCO.

ΣΤΟΧΟΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Στόχο του ντοκιμαντέρ είναι να προβληθούν εκπληκτικές τοποθεσίες στην Ελλάδα, που κατατάσσονται στην ταξινόμηση της UNESCO. Ως εκ τούτου, η επιλογή ορισμένων θαυμάσιων θέσεων, όπως οι Δελφοί, οι Αθηναίοι, η Ρόδος, τα Μετέωρα και η Τήνος.

Με λίγα λόγια να προβληθεί η ομορφιά και ο πλούτος της ελληνικής κληρονομιάς και να ευαισθητοποιηθούν οι άνθρωποι στο έργο και την ευθύνη της UNESCO που συνδέονται με την προστασία αυτών των τόπων.

Θα επανέλθουμε με νεότερη ανάρτηση ... 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.