Βαριά ήττα με 6-1 δέχθηκε ο Π.Α.Σ. Τήνου στη Μύκονο από τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο. Η ομάδα του Γιώργου Μάλλιου πάλεψε το παιχνίδι δίχως να κερδίσει κάτι από την αναμέτρηση. Το σημερινό αυτό αποτέλεσμα αφήνει την ομάδα τον Π.Α.Σ. στην τέταρτη (4η) θέση του ομίλου αλλά με "συγκάτοικο" την ομάδα του Πάγου.

Το γκολ για την ομάδα της Τήνου πέτυχε ο Ζαλώνης στο 22'. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Τηνιακός Γιώργος Περιάλης που αγωνίζεται με τον Α.Ο. Μυκόνου πέτυχε δύο (2) γκολ και είχε συμμετοχή σχεδόν σε όλα τα τέρματα της Μυκονιάτικης ομάδας!Στην επόμενη μέρα τώρα, ο Π.Α.Σ. Τήνου θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της έβδομης (7ης) αγωνιστικής την ομάδα από τα Άνω Μερά στο γήπεδο της Στενής. Η αναμέτρηση έχει οριστεί για το Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου.

ΠΑΣ Τήνου (Μάλλιος): Κελαδίτης (80’ Βαλλιανός), Δενεκαρίας, Θεοδώρου (60’ Λειβαδάρης), Λειβαδάρης (65’ Μαλλιάρης), Νάζος, Φώσκολος, Παλαμάρης, Ξενόπουλος (75’ Μυκονιάτης), Ζαλώνης, Γιαννησόπουλος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.