Βίντεο από την δράση που πραγματοποίησε στην Τήνο δημιούργησε η Aegean Rebreath. Να υπενθυμίσουμε ότι οι δράσεις των καθαρισμών έγιναν τόσο με την συνεργασία του Δήμου Τήνου όσο και του Λιμενικού Ταμείου Τήνου - Άνδρου τον μήνα Οκτώβριο. 


Με την ανάρτηση του βίντεο υπάρχει και η ακόλουθη περιγραφή:Ποια είναι τα μεγάλα νέα; Την ώρα που όλοι λένε πως τα θαλάσσια απορρίματα δεν ανακυκλώνονται η απάντηση έρχεται από την Aegean Rebreath και την Koinsep Kalloni Kellia Tinos. Και όλα αυτά διότι το 20% των υλικών που συλλέξαμε στο πλαίσιο της δράσης μας στην Τήνο ανακυκλώθηκε κανονικά.

Αισθανόμαστε, λοιπόν, δικαιωμένοι για την επιμονή μας να διεκδικούμε την ανακύκλωση των υλικών που συλλέγουμε όπως και ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Κοιν.Σ.Επ. "Καλλονή-Κελλιά .

 Για το λόγο αυτό θεωρούμε ορόσημο για την ομάδα μας τη δράση στην Τήνο στο πλαίσιο του προγράμματος «Καθαρά Νησιά» το οποίο και χρηματοδοτείται από το Athanasios C. Laskaridis Charitable Foundation. Ένα διήμερο υποβρυχίων δράσεων από το οποίο ανελκύθηκαν περίπου 700 κιλά απορριμμάτων.

Εξίσου σημαντικός όμως και ο ρόλος του Δήμος Τήνου που μας υποστήριξε με όλα τα μέσα και το γεγονός πως όλοι μαζί δεσμευτήκαμε πως θα προχωρήσουμε στη δημιουργία σταθμού συλλογής θαλάσσιων απορριμμάτων. Καταπληκτικά τα νέα λοιπόν!

Ευχαριστούμε
τη Βασιλική Ιωαννίδου και τον Simos Pasch για την παραγωγή του οπτικοακουστικού υλικού και τον Thodoris Theodorou για το μοντάζ.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.