Όπως σας μεταφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, η παίκτρια του Περιστεριώνα Τήνου, Αναστασία Βοϊνά συμμετέχει στο camp της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) U14. Ο Περιστεριώνας αναφέρει σε ανάρτηση του στην σελίδα του στο Facebook:

Η αθλήτρια μας Αναστασία Βοϊνά βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Χαλκιδική εκπροσωπώντας την ΕΣΚ Κυκλάδων στο Camp των παγκορασίδων της ΕΟΚ “FIBA CAMP U14 με αγώνες 3Χ3”.

Μας τιμά ιδιαίτερα η επιλογή της γιατί αποτελεί μια επιβράβευση για το ζήλο και την αφοσίωση που δείχνουν οι αθλήτριες μας στις προπονήσεις αλλά συνάμα αντικατοπτρίζει και την εξαιρετική δουλειά των προπονητών μας.

Αναστασία σου ευχόμαστε Καλή Επιτυχία και να είσαι πάντα άξια να φοράς τη γαλανόλευκη φανέλα.

Στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ε.Ο.Κ. και σε συνεργασία με τον Δήμο Βοΐου και την Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.  για παμπαίδες , και σε συνεργασία με τον Δήμο Αριστοτέλη και την Ε.ΚΑ.Σ.Χ. για παγκορασίδες , θα διεξαχθεί το FIBA CAMP U14 με αγώνες 3Χ3, το διάστημα 15-18/11/2018, στο κλειστό Γυμναστήριο του Τσοτυλίου και στο κλειστό Γυμναστήριο της Αρναίας.Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.