Βροχερή ήταν (και είναι) η Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου για την Τήνο. Η σημαντική -για την Τήνο- βροχή δεν έχει σταματήσει, άλλοτε υπό έντονη και άλλοτε υπό ασθενέστερη μορφή. Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε πως αν και τα νούμερα της βροχόπτωσης για το 2018 είναι πολύ χαμηλά ο Νοέμβριος δείχνει κάποια καλά σημάδια ενόψει του δύσκολου χειμώνα που είναι μπροστά μας.

Πάμε να δούμε τώρα πόσο έβρεξε μέχρι και αυτή την ώρα στην Τήνο. Σύμφωνα πάντα με το βροχόμετρο του Δήμου Τήνου, σήμερα, στην πόλη του νησιού έχουν πέσει 12,5 χιλιοστά νερό ενώ όλο το Νοέμβριο 23.0. Στη Στενή τα νούμερα είναι πιο μεγάλα, συγκεκριμένα ο δείχτης σήμερα είναι στα 35.6 χιλιοστά.

Στον Πύργο τα χιλιοστά είναι στα 36.2 ενώ ο σταθμός της Κώμης είναι εκτός λειτουργίας.

Για αύριο Παρασκευή 30/11, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις βόρειους ανέμους ως 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.