Μετά την Αγγλία (World Travel Market), την Θεσσαλονίκη (Philoxenia 2018), η Τήνος θα είναι παρούσα στην Αθήνα και στην «Athens Internation Tourism Expo» η οποία θα λάβει χώρα από 07 έως 09 Δεκεμβρίου. Η συμμετοχή της Τήνου θα γίνει μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. 

Η 5η Athens International Tourism Expo 2018 που διοργανώνεται από τις 7-9 Δεκεμβρίου 2018 στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo της Αθήνας, διευρύνει πλέον τους επαγγελματικούς της στόχους, μεγαλώνει το φάσμα των δραστηριοτήτων της και με επίκεντρο την Ελλάδα θα συμπεριλάβει και άλλες τουριστικές αγορές, τόσο θεματικές όσο και γεωγραφικές στοχεύοντας στη διεθνή τουριστική αγορά.


Η 5η Athens International Tourism Expo (A.I.T.E.) θα φιλοξενήσει περισσότερους από 150 κορυφαίους Διεθνείς Hosted Buyers από Ευρώπη, Η.Π.Α., Καναδά, Αυστραλία, Μέση Ανατολή, Ινδία και ευρύτερη Ασία και οι οποίοι θα έχουν 8.000 περίπου Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες και θα καλύψουν πλήρως όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της έκθεσης.

Κύριο αντικείμενο της έκθεσης θα είναι ο Πολιτιστικός Τουρισμός και ο Τουρισμός Υγείας και Ευεξίας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.