Συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Περιστεριώνα Τήνου. Συνολικά τρία (3) διαφορετικά τμήματα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Εφηβικό και μίνι αγοριών το Σαββατοκύριακο ενώ το τμήμα των Ανδρών την επόμενη εβδομάδα πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά. 

Το πρώτο τμήμα που θα αγωνιστική είναι αυτό των εφήβων οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν το σερί νικών που έχουν και θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου την αντίστοιχη ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Άνδρου. Μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 12.00 το μεσημέρι.

Δεύτερο τμήμα αυτό τον μίνι αγοριών όπου θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου πάλι τον Αθλητικό Όμιλο Άνδρου στο αντίστοιχο τμήμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει και αυτό όπως και της κατηγορίας των εφήβων στις 12.00 το μεσημέρι.

Τέλος, την Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου το ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα θα ταξιδέψει στη Σύρο που θα αντιμετωπίσει την ενισχυμένη φέτος τοπική ομάδα του Άρη. Η αναμετρήσει θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Σύρου στις 16.30 το απόγευμα. Η ομάδα της Τήνου θέλει τη νίκη μετά και την μη θετική εμφάνιση της πρεμιέρας και την ήττα από την άλλη ομάδα της Σύρου, την Ερμούπολη.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.