Στο πλαίσιο της συνάντησης που είχαμε με την πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Τήνου, κα Βαλεντίνα Γαβριελάτου, με αφορμή την συμπλήρωση των δύο (2) χρόνων στο "τιμόνι" της Δ.Ε. πραγματοποιήσαμε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για την μονάδα Υγείας του νησιού. Πριν τη δημοσίευση της συνέντευξης θα δημοσιοποιήσουμε μια έκκληση της τόσο προς τον Δήμο Τήνου όσο και προς την Τοπική Κοινότητα Στενής. 

Σε σχετική ερώτηση μας αναφορικά με τους αγροτικούς ιατρούς, η κα Γαβριελάτου μας ανέφερε ότι λόγω των κυκλικών προκηρύξεων το Κέντρο Υγείας Τήνου είναι πλήρης επ αυτού. Ωστόσο υπάρχει ένα κενό στο Αγροτικό Ιατρείο της Στενής. Εκεί θα ζητήσω την βοήθεια και από τον Δήμο και από την Τοπική Κοινότητα.

Πρέπει να βρεθεί οικία για να φιλοξενηθεί ο/η ιατρός. Κάτι αντίστοιχο έγινε και λύθηκε το πρόβλημα στο χωριό της Κώμης, του Πύργου και στα Υστέρνια. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό όταν ξεπεραστεί το εν λόγω σοβαρό πρόβλημα τότε η Τοπική Κοινότητα θα αποκτήσει και ιατρό. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.